Areál Klimeška, Kutná Hora
+420 702 152 253
sportovnihala@kutnahora.cz

Klimeška otevírá k 11.5.2020 vnitřní sportoviště

Sportovní hala Kutná Hora

Klimeška otevírá k 11.5.2020 vnitřní sportoviště

Na základě usnesení vlády č.490 ze dne 30.4.2020 a rozhodnutí města ze dne 5.5.2020 se brány Klimešky otevírají i pro tréninky domácích oddílů! V pondělí 11.5.2020 se po 3 měsících u nás život opět rozeběhne, samozřejmě za dodržení hygienických podmínek. Hlavně i díky domácímu florbalovému oddílu FBC Kutná Hora, který u nás dotrénuje zbytek sezony.

Níže přehled hygienických podmínek:

· vstup do objektu je povolen pouze se zakrytými ústy a nosem (ideálně rouškou či ústenkou). Na hrací ploše sportovci v době tréninku nebo zápasu nejsou povinni nosit ochranný prostředek dýchacích cest (nos, ústa).

– na sportovišti se nachází ve stejném čase nejvýše 100 osob

· dodržování bezpečné vzdálenosti od ostatních sportovců či návštěvníků (min. 2m)

· nelze používat šatny a sprchy, proto k nám přijďte již převlečení do sportovního oblečení. U nás se jen přezujete do sportovní obuvi na předem vyhrazeném místě. Svoji venkovní obuv ukliďte, prosím, do své sportovní tašky a vezměte s sebou na sportoviště.

· povinná dezinfekce rukou je umístěna ve foyer i před samotným vstupem na sportoviště – na hrací ploše i před squashovými kurty

– při odchodu opět použijte dezinfekční prostředek na ruce.

· při používání toalet se pohybujte tak, aby na místě nedošlo k současné přítomnosti více osob (ve vzdálenosti menší než 2m). Následně dodržujte správný postup pro mytí rukou a použijte opět dezinfekci na ruce umístěnou u toalet.

– po skončení tréninku bude prováděna pravidelná dezinfekce všech použitých tréninkových pomůcek.

· v objektu budeme častěji provádět dezinfekci společných prostor a bude zajištěno větrání vnitřních sportovišť přirozenou výměnou vzduchu