Areál Klimeška, Kutná Hora
+420 702 152 253
sportovnihala@kutnahora.cz

Závěr měsíce ve znamení volejbalu

Sportovní hala Kutná Hora

Závěr měsíce ve znamení volejbalu

Konec měsíce je jednoznačně ve znamení volejbalu. Poslední srpnový týden dorazil na naši ubytovnu sedmidenní kemp Beach Clubu Pankrác, který pod vedením olympionika Michala Palinka trénuje na plážových kurtech v areálu koupaliště.
Od středy do soboty u nás trénuje extraligový oddíl Volejbal Brno, třetí tým posledního (zkráceného ročníku) Uniqa extraligy. To se zde bude připravovat na nadcházející sezonu nejvyšší české volejbalové soutěže mužů a v rámci soustředění odehraje v sobotu 29.8. od 16:00 přátelský zápas s volejbalovou reprezentací do 18 let. V dresu Brna se na Klimešce představí i dva členové širšího reprezentačního A-týmu mužů a sice smečař Martin Licek a libero Pavel Říman.
A od pátku 28.8. do pondělí 31.8. poprvé dorazí na Klimešku kemp české volejbalové reprezentace kadetů. Ti bezprostředně po pondělním zápase s U20 (zápas na Klimešce začíná v pondělí 31.8. od 14:00) razí do Itálie na ME hráčů do 18 let, kde je čeká přetěžká skupina na cestě za cílem – postup na MS v roce 2021.
Na Klimešku dorazí naše basketbalové naděje do konce roku ještě dvakrát, v listopadu je v rozmezí 14 dnů čekají dva tréninkové kempy od čtvrtka do neděle.