Areál Klimeška, Kutná Hora
+420 702 152 253
sportovnihala@kutnahora.cz

Soutěž ve fitness dětí a 2.zápas florbalového semi

Sportovní hala Kutná Hora

Soutěž ve fitness dětí a 2.zápas florbalového semi

Jako vždycky nabídne nadcházející víkend na Klimešce od každého něco a sobota i neděle bude mít svůj sportovní vrchol v podobě celorepublikové soutěže v akrobacii a fitness dětí nebo druhého zápasu florbalového ženského semifinále.
 
Sobota 23.3. přinese na Klimešku IFBB Fit Kids, velkou celorepublikovou soutěž pro děti v akrobacii a fiitness pod hlavičkou federace International Fitness and Bodybuilding Federation. Zároveň se tím rozjíždí jarní seriál sportovních akcí, které pořádá domácí Fit studio Jitky Brachovcové. Na IFBB Fit Kids naváže v dubnu Bohemia Aerobic Tour a ICN Gym Fit Cup. 
Fitness program na hlavní hale doplní házenkářský sraz dívek Středočeského kraje na hale tréninkové.
 
V neděli 24.3. bude stěžejním bodem sportovního programu na Klimešce 2.zápas semifinále florbalového playoff první ligy žen. Soupeřem domácích z FBC bude Fat Pipe Tigers Start98, začátek zápasu je stanoven na 18:00.
Kutnohorské florbalistky postoupily přes Horní Suchou a Jihlavu mezi poslední 4 nejlepší týmy první ligy a o postup do finále si to nejdříve v sobotu 23.3. rozdají se Startem v pražských Kunraticích. Pražský tým je vítěz skupiny západ první ligy a tvrdým oříškem, ale domácí hráčky ukázaly, že florbal umí. Semifinálová série se hraje na dva vítězné zápasy, takže nedělní zápas na Klimešce může být pro FBC poslední nebo se bude v sobotu 30.3 hrát v Praze třetí rozhodující utkání. Zveme diváky na tribunu!!
V tréninkové hale bude dopoledne patřit volejbalu a krajskému přeboru dívek za účasti domácího oddílu.
 
V neděli 24.3. dorazí na Klimešku další dva tréninkové kempy, v březnu už sedmý a osmý (!)  v pořadí. Od neděle do pondělí zvládne tři tréninkové jednotky regionální výběr basketbalistek do 14 let z východních Čech připravující se na červnovou Olympiádu dětí a mládeže. A na druhé soustředění před dubnovou evropskou kvalifikací na Klimešce přijede volejbalová reprezentace do 20 let. Tým trenéra Michala Nekoly u nás potrénuje až do středy, aby v sobotu 30.3. přijel na finální část přípravy, když absolvuje na Klimešce dokonce dva přátelské zápasy s reprezentací Nizozemska.